Nyan Koi

muhihi! Yepyeni bir anime.Nyan koi *-* Adından da anlaşıldığı gibi kedilerle alakalı bu animeyi daha önce izlemeye başlamalıydım.Çok şirin karakterler var çizimler müthiş özellikle pisiler harika çizilmiş.Şu anime tanıtımı olayını hiç beceremem direk anime webten çorarım Q.Q xD

Lise ikinci sınıf öğrencisi Kousaka Junpei, kedilerden nefret etmektedir ve onlara karşı alerjisi vardır. Okulda hoşlandığı kız Mizuno Kaede ise aksi gibi kedileri taparcasına sevmektedir.
Günün birinde okuldan eve doğru yürürken Junpei, boş bir teneke kutusunu tekmeler ve şansına kedilerin tanrısının gardiyanı neko-jizou-sama'yı uyandırır.
Neko-jizou-sama yüzünden Junpei artık kedilerin ne dediğini anlayabilmektedir ve buna kendi ailesinin beslediği sinirli kedi Nyamusasu da elbette bir istisna değildir. Ancak eğer 100 kedinin dileğini yerine getirmezse, kendisi de bir kediye dönüşecektir.

Kesinlikle harika izleyiniz...Yalnız bende daha bitirmedim sonundan şüpheliyim XD hadi hayırlısı bugün bitirirm belki kısa bişey zaten Q.Q

4 yorum:

nyanstein dedi ki...

kedi mi ? *-* enee, izlemem lazım *-* nerden bulabilirim bunu >.<

michiru dedi ki...

izle tatlım *-* çok güzeldi o nekoları yersin shgafhg XD
animeizle.net a1

nyanstein dedi ki...

yerim ! >.<
sağol bebeğim a1

michiru dedi ki...

rica ederim tatlım^^

Yorum Gönder