Otanjoubi Omedetou!

    Matsumoto-kun iyiki doğdun! Nice yaşlara ~ Nice Arashili yıllara diyelim ^-^ Çok saçma şeyler yaptım doğum günün için ama yayınlayamayacağım. Tuaf komedi videolar çekildim shgashga xDD
Neyse omedetou gozaimasu ne! ~

:)

 Bi dolu saçmalık~

Nani Sore?

    Kendimi çok kötü ve gereksiz hissediyorum.Durup dururken sebepsiz ağlıyorum falan.Herşeyi de ÖSS'ye bağlamak anlamsız.Belki de canım sıkılıyor.Ki canımın sıkılmasına bile vakit yokken.Ben üstüme düşenleri yapmadığım içinde suçluluk duygusu hissediyor da olabilirim.Şuan da bile test çözmem gerekirken ben oturmuş yazı yazıyorum.Gerçekten annem ve ya başka biri bana ders çalışmam konusunda ne söylerlerse haklılar.Çünkü birinin beni dürtmesi gerek bişeyleri yapmam ve ya anlamam için.
    Imm..Bu cumartesi pazar sıkılmaları işte.Sanırım dershanenin olmadığı her cumartesi pazar böyle saçma sapan yazılar yazmaya devam edeceğim.Cumartesi pazar hariç her gün dershane var.Saat 11 ile 5 arası.Dershanenin bizi bu kadar sıkacağını aklımdan bile geçirmezdim.Geçen sene de gittim ama pek bi işe yaramadı.Pek ilgilenilmiyordu açıkçası.Bi de hocalar şey diyolar bu daha ısınm sizin canınızı okucaz biz.Okumaya başladılar zaten.Bu ısınmaysa iki haftaya canımızı çıkarcaklar bu gidişle.Dersahanedeki ortama gelirsek insanlar çok sinir bozucu ve şımarıklar.Ama öyle insanlarla uğrşcak zamanım yok.Zaten sınıflar ayrıldı.Şimdiki sınıfımdan çok memnunum.Tam istediğim gibi bi sınıfa düşmüşüm gerçekten.Seviye belirleme sınavına göre ayrıldı sınıflar ve okuldan 3 arkadaşımla da aynı sınıfa düştüm uğraşsak olmazdı yani.Toplam 4 sınıf var seviyelere göre 1. sınıfa düşemedim çok ta mutluyum 2. sınıftayım gayette iyi bir sınıfa düştüğümü düşünüyorum.Ondan önceki sınıf korkunç derecede gürültülüydü.İnsanlar oraya ders çalışmak için gelmiyor kesinlikle başka amaçlarla geliyolar bence.Hocalarda ayrı bi alem biz orda test çözmeye uğraşıyoruz.Arkada açmışlar demet akalın dinliyolar susturun şunları diyesim gelmiyor değil.Hocaların bişey söylemesi gerek yani hayır bizde aynı parayı veriyoruz onlarla.Onların aptal aptal konuşmalarını duymak zorundamıyım.Adı üstünde dershane yani ders amacıyla gidiyoruz biz oraya.Zevkten bayılmıyoruz o kadar parayı oraya.En azından bişeyler öğrenelim.Tamam bizde eğleniyoruz bazen ama en azından insanları rahatsız etmiyoruz.Öhmm...otobüs maceralarını saymassak tabi.Neyse bu yazı nereye gidiyor böyle? Susayım artık ve anneme bişey dedirtmeden derse koyulayım.

EDİT :akıllandım~ xDD

^-^

Bi wallpaper çalışmam vardı doozo :)