Rozen Maiden~~ ローゼンメイデン

     Yo minna! Evet rozen maiden'i izlemiş bulunmaktayım. Kısa bi seri 12 bölümden oluşuyor. Bi solukta izlenebilir. Değişik sıkılmazsınız yani. Sonu da anlamsız bitmedi hoştu yani. Çok yorum yapamayacağım. Ha bir de ekleyeyim, müziklerini aşırı sevdim animenin :) Animegentr'in tantımını paylaşayım sevdim.
   
     "Jun, okulda yaşadığı bir travma yüzünden okula bir daha gitmemeye karar verip kendini odasına hapsetmiştir. Anne ve babası işleri nedeniyle uzun süre yurtdışında kaldıklarından Jun ve ablası Nori evde tek başlarına yaşamaktadırlar. Nori kardeşi Jun'a aynı anda anne-babalık yapmak zorunda kalmıştır. Nori, Jun'un düzelmesi için çabalamakta, Jun ise travmanın sonuncunda problemli bir çocuk olarak ablasıyla bile görüşmemektedir.

Jun, reklamlarda gördüğü tılsımlı olduğu söylenen eşyaları önce postayla satın alıp bir süre oynadıktan sonra geri gönderip parasını iade alarak eğlenmekte ve günlerini geçirmektedir. Bir gün postayla gelen bu eşyaların arasından bir mektup çıkar. Mektupta 9,767,251 kişi arasından seçildiği ve ücretsiz bir oyuncak bebeğe sahip olacağı yazmaktadır.

Mektubu düzgün okumadan sözleşmeyi kabul edince odasında içinde oyuncak bir bebek olan tahta bir bavul bulur. Bavulun içinden canlı gibi görünen çok güzel bir bebek çıkar. Shinku adlı bu oyuncak bebek birden canlanır ve Jun'u medyumu ve hizmetkarı yapar.

Jun kendisini Rozen adlı efsanevi bir oyuncak bebek yapımcısının yaratmış olduğu canlı bebekler arasındaki Alice Oyunu adı verilen ve yüzyıllardır süren esrarengiz bir savaşın ortasında bulur. Hayatta kalabilmek için medyumu olarak gücünü Shinku'ya vermek ve hizmetkarı olarak da onunla beraber savaşmak zorundadır"


     Mangasının da devam ettiği yazıyor animewebte mangalarla pek aram yok ama neyse. Çektiğim birkaç kareyi de paylaşayım :3





Şeyyy... Kite kudasaii! :3 
Christina Perri ~ Miles

0 yorum:

Yorum Gönder