Çok Sonra Gelen

      Canım sıkılıyor o.O Eve geldim sonunda zonguldaktan. 3 ay burdayım yaz okulum olmazsa umarım olmaz. Evde de yurtta da sıkılıyorum ben. Kuroshitsujıyı izledim çok güzeldi ama çok can alıcı bi yerde bitti 2. sezonu izlemek için çıldırıyorum. Ama izleyecek internetim bile yook. Ama olsun elimde salihanın yolladığı animeler var sıkıldıkça izliyorum iyi oluyor. Burdan da teşekkür edeyim ona çok makbule geçti vallahi (:

      Okuldan bahsedeyim biraz ilk dönem neye uğradığımı şaşırdım, notlarım ve ortalamam çok rezildi çok şükür 2. dönem bişeylerin farkına varıp çalıştım ve düzelttim baya toparladım. İlk sene bitti ve çok çabuk bitti nasıl geçti bende anlamadım 2. sınıf oldum şaka gibi! Şimdi önümde uzun bi tatil var keman kursuna falan gitmek istiyorum ama araştırmak bulmak zor geliyor gitsem güzel olur yani :3 Bide evde dururken japonca çalışayım diyorum ama umarım faaliyete geçerim. hiragana katakanayı unuttum ama biraz çalışırsam hatırlarım gibi geliyor :3 bakcaz artık.

      Neyse döncem tekrar ama bu sefer cidden döncem. Muck <3

      Not: Bişey yazmadığım halde takipçilerim her gün artıyor mutlu oluyorum efenim teşekkür ederim. Arayı fazla açmayacağım bu sefer :)

2 yorum:

G-HAN dedi ki...

Benimde tam tersi oldu. İlk dönem iyi ikinci dönem kötü :'(

michiru dedi ki...

işte ikisini dengede tutmayı başaramayan insanlarız bizler.

Yorum Gönder