Konuşmayı Deneyin

Selam millet günün konusu trip. Evet herkesin hayatında olan bişey, genelde sevgililerin arasında olur ama normal arkadaşlarınızda da böyle sorunlar olabilir bazen. Trip yapmak kesinlikle karşınızdaki insanı sizden soğutmaktan başka bir işe yaramaz, o yüzden trip atmayın. Bir sorunu trip atarak çözemezsiniz, hatta attığınız triple kalır, karşınızdaki kişinin sizi takmadığını görürsünüz ve bu daha fazla sinirlenmeniz yol açar. Daha büyük sorunlarla karşılaşırsınız ve birileriyle aranızdaki iletişimin kopmasına sebep olabilir. O yüzden trip atmayın konuşarak çözmeye çalışın. Şakası bile hoş değil. Trip yapan insanlardan hoşlanmıyorum, bu gereksiz davranıştan ne kadar çok kaçınırsanız insanlarla o kadar düzgün bir iletişim kurarsınız. Trip yapmadığımı söyleyemem yaptım ve o insanı kaybettim. O yüzden yapmayın. Konuşun konuşun. Fazla resmi bir yazı oldu değil mi? Benden beklenmeyen birşey. İyi geceler efendim :)

3 yorum:

Ultimatesol dedi ki...

ya karşındaki laftan bile anlamayan bi öküzse ? tripden ziyade bir sure selamı kesmek burunların surtmesi icin hayli yeterlidir, bilhassa karşı cinse karşı.

michiru dedi ki...

Konuşmayı kesmekte işe yaramaz bazen, karşındaki insandan soğumana sebep olabilir. Ki ben konuşmayı kesme taraftarı değilim çok fazla. Bilemedim karmaşık ^^

ultimatesol dedi ki...

tecrubeyle sabittir ;)

Yorum Gönder