Başlık Aklıma Gelmedi

İyi geceler ^.^ Bu aralar hep gece takılıyorum buralarda, çünkü gündüz gülmek ve eğlenmekle meşgulüm. Yeni oda arkadaşlarımla muhabbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum gerçekten. Çok eğlenceli kafa kızlar. Onlarla sohbet etmek güzel, çok eğleniyoruz.
Herneyse onun dışında bugün romantik komedi 2 filmine gittik. Yaaa çok güzeldi, çok eğlendim ben film hiç bitsin istemedim. 

Bide ben farabiye başvurmaya karar verdim çıkma olasılığı düşük ama yinede şansımı deneyeceğim. 1 sene farklı bi ortamda bulunmak güzel olur diye düşünüyorum. Beni zonguldak şehrine bağlayan hiç bir şey yok. Keşke istanbul üniversitesi olsa 2 dönemlik çok güzel olurdu. İstanbul üniversitesi 3.30 ortalama ile almış benim ortalamamdan bayağı bi yüksek o yüzden umutsuzum. Başvuruda 3 tane üniversite tercih edebiliyormuşuz. Ama ilk tercih tutmazsa diğerlerinde bakmıyolar dedi arkadaş. Bu da çok saçma geldi bana. Öyle oluyorsa adaletli olmaz kiii!

Sakaryada falanda var bizim bölüm ama olacaksa izmit olsun yada istanbul olsun. Sakaryada yine yurtta kalmak zorunda kalırım. Neyse ben boşuna hevesleniyorum yine bana vurmaz böyle şeyler :) Ama başvurcam.

4 yorum:

Ultimatesol dedi ki...

farabiyi napacan, alt tarafı bir istanbul universitesi icin 3.00+ ortalama phew..

erasmus a basvur 2 nin ustundeyse ortalaman hemen kazanırsın zaten.

michiru dedi ki...

Erasmus bizim bölümde daha açılmadı. Bi de ingilizcem vahim durumda ^.^

Ultimatesol dedi ki...

cakma erasmus diyolar zaten farabi icin :D

bak burda neler yazmıslar

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=farabi+de%C4%9Fi%C5%9Fim+program%C4%B1&kw=&a=&all=&v=&fd=&td=&au=&g=&d=&p=1

orta duzey ing. yeterli, oraya giden herkesin ing. zaten alt duzey

michiru dedi ki...

Okudum ekşideki yorumları çakma erasmus diyolar da biri yurt içi biri yurt dışı yani :) bizim bölümle prosedürler tamamlansın da erasmusa da son sene giderim artık heheh :3

Yorum Gönder