:(

     Yani bugün o kadar doluyum ki anlatamam. Ama anlatmaya biryerden başlamak gerek. Bu bizim yurtta sorunlar olmuştu aslında bu konu biraz derin ayrı bir aşlıkta anlatsam yeridir ama burda bahsedeceğim. Aslında bu çirkin konuya blogumda yer vermesem daha iyi ama anlatayım. Bizim yurt değişince biz kampüsün içindeki yurtlara alındık 5 arkadaşımla birlikte dilekçe verip aynı odaya düştük. Gayet güzel giderken herşey odadan 1 kız sürekli sorun çıkarttı. Ne biliyim ben yatarken camı açmalar, oflamalar, kapı çarpmalar. Başka bi kaç olay daha olmuştu tabi çok uzun. Sonra biz idarelik olduk. Kız yan oadaya kankalarının yanına geçti, yani bu kavgalar onun işine geldi. Benim arkadaşımı başka bi bloga sürdüler. Yani yurt memurları öyle adaletsiz davrandılar ki bunu cidden kaldıramıyorum. Şuan o kız tam karşımda duruyor ve yüzünü gördüğümde tiksiniyorum kendisinden. Öyle yalancı bir insan ki kendinden utanmalı bence. Ben yurt müdürünün önünde ağzımı açmadığım halde uyarı cezası aldım. O kadar sessiz bir insan olmama rağmen. Bölge müdürlüğüne bile gitmeyi düşündüm bu adaletsizlik için ama sonra vazgeçtim olay büyümesin diye. Gerçi bütün yurt biliyor bizi mimlendik bi kere. Ya bi insan nasıl bu kadar kötü olabilir bilmiyorum, ama o kızın ilerde bu yaptığını başka bi taraftan karşılığını alacağına inanıyorum. Öyle olmalı. Sonra odadan 2 arkadaş ayrılınca onların yerine 2 tane yeni kızlar geldi. Ve ikiside çok şeker kızlar. İyiler çok memnunuz. gelen gideni aratır muhabbeti olur ama bizde öyle olmadı. Şuan odamız huzurlu ^_^
      
     Bu baya önce olan bi olaydı tabi. Bugünde başka bişeye sinir oldum. O odadan başka bloga sürülen arkadaşım çok kötü üşütmüş grip olmuş. Ve benim bundan haberim olmadı çünkü ne arayacak kontörüm ne de mesaj atacak smsim vardı böylede fakirim. Neyse. Onu öyle görünce çok üzüldüm hastalıktan gözlerini açamıyodu. Tabi bunu apar topar acile götürdük 16 TL taksi parası verdik ama doktor ilaç bile vermedi iğne yapıp geri yolladı yarım saat bile sürmedi hastane faslı. Doktorlara da hiç güvenmiyorum adam canı isterse serum veriyor, canı isterse iğne vurduruyor. İlaç yazmaması garip geldi bana. İğne de çok acıtmış zaten "bacağım felç oldu lan" şeklinde yurda getirdik arkadaşımı. Sinir olduğum nokta doktorun umursamazlığıydı.

4 yorum:

Ultimatesol dedi ki...

Boşveeer, yurtta uyarı vs bunlar fasa fiso :D bize ne kınamalar verdilerdi turlu sebeplerden, yurt ortamı oyledir. Bence yurtta oldugun icin kendini sanslı saymalısın yani "sikayet etcem" diye sen de rahatından olmayasın ;)

e doktorlar oyle genelde, ilac filan yazmazlar hemen, tekrar gitmesi lazım ama bi grip icinde hastaneye gidilmez ya, elinizdeki ilaclarla birşeyler yapsaydınız.

michiru dedi ki...

Ya öyle zaten şikayet olayını bir kenara attık. Şuan memnunum yurttan 4 sene barınırım ^.^
Hayır doktor hiç bakmadı ki, grip deyip geçme ya kızın gözleri açılmıyodu :)

Ultimatesol dedi ki...

grip icin doktor bise yapmaz. atesini dusurun agrı kesici verin der en fazla. bende uzun zamandır grip olmuyorum ama en son oldugumdada zar zor kendi atesimi dusurmustum, bunye meselesi tabi :D

yurttan cıkmayı hic dusunme bence. ben 6,5 sene kaldım yurtlarda, insan alısıyo zamanla

michiru dedi ki...

Bende olmuyorum bayadır umarım olmam,olmayız :)
Düşünmüyorum keyfim yerinde şuan ^.^

Yorum Gönder